266 - The Humble Good Company @ Kelana Jaya

 

Selalu lalu sahaja. Kali ini kena juga singgah.

Lokasi di Kelana Jaya. Sederet dengan Klinik Dr Johari & Anita.

Pintu masuk utama. Jom kita tengok apa yang ada.

Pasta? Mesti sini banyak makanan western kan!

Bersama anakku Najla Nazihah. Baru lepas balik sekolah kebangsaan.

Ini menu makanan dan minuman yang di order.

Abadikan kenangan bersama untuk memori masa hadapan.

Tengah tunggu makanan dan minuman sampai.

Lagi gambar kami berdua sebelum mula acara makan2 untuk dinner hari ini.

 
Aksi anakku bila disuruh bergambar.

Menu pertama pun datang. Nasib tak terlalu manis.

Pilihan anakku bersama sos cili.

Pilihanku. Disebabkan tengah hari tak lunch. Jadi tekak memilih nak makan nasi. Berserta ayam percik. Rasanya sederhana sahaja.

Beli untuk anak tapi dia tak nak jadi daddy kena habiskan. Malam dengan nasi, rasanya ok je.

Kalau nak dapat ice cream percuma, kena scan QR code ni bagi feedback.

Sukalah tu dapat makan ice cream. Daddy dapat rasa sikit pun jadilah.

Nota Kaki : Next aktiviti kita orang hari nak keluar jalan-jalan nak bawa dia pergi kedai buku. Makan2 dan minum2. Cuti Wesak pulak dan ada plan nak tunaikan janji yang dah lama tertunda. Semoga semuanya di permudahkan.
 A-min. 

Post a Comment

2 Comments

  1. Mesti specialty kedai ni makanan Western kan Shai. Sbb tu menu nasi tu biasa2 je.

    ReplyDelete
  2. nak happy kena makan pasta...itu yg dinding tu cakap haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.