262 - Movie : Sheriff Narko Integriti


Kau orang dah tengok filem ini? Kutipan berjuta-juta ringgit tue. Tahniah !! Tahniah !!


Akhirnya dapat juga tengok movie melayu yang tengah hot dan meletop-letop di tahun 2024.

Harga tiket sekarang boleh tahan ye. RM 23 seorang dewasa tengok di TGV Sunway Piramid. Harga pop corn dan air serta set dia pun boleh tahan juga berbelas-belas ringgit sekarang ini.

Berbalik pada cerita ini, aku tak tengok baca sangat review orang lain. Pada pendapat aku cerita dia best. Ada banyak mesej yang ingin di sampaikan. Yang baik jadi pengajaran yang buruk jadi sempadan. Dalam dunia nyata pun ada juga mereka-mereka yang bersikap begitu.

Semoga akan ada sambungannya.

Nota Kaki : Antara salah seorang penyumbang dalam RM 55 Juta dalam masa 23 hari tayangan. Sama macam zaman Sembilu II, antara penyumbang dalam kutipan RM 6 Juta++ untuk filem itu. Zaman 90an harga tiket wayang baru berapa ringgit je. Bawah RM 8 rasanya. Mungkin antara RM 4-8. Macam tulah.



Post a Comment

4 Comments

  1. Belum tengok lagi Shai.. entahlah dah berusia ni macam takde keinginan nak masuk panggung .. tunggu kuar Netflix aja hahahaha

    ReplyDelete
  2. i dh tgk masa awal2 tayangan lg heheh now tunggu nak tgk the experts plak

    ReplyDelete
  3. Encik sy x bg tengok dgn kids sbb x berapa sesuai katanya...jadi kita x tengok la cite ni =)

    ReplyDelete
  4. Itu hari pun saya sempat tengok dan tak reti pulak nak review filem

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.