46 - 2H1M @Selangor : Kapal Terbang Viral @ Sekinchan

 

Dari Sekinchan Coconut Farm tue dengan tempat ini tak berapa jauh dah. Jelas kelihatan dari kejauhan.

Semakin menghampiri objek yang viral. Ramai sekali orang datang berkunjung dan snap gambarnya.

Antara gambar yang tercantik yang diambil dari lensa kamera HP ini.

Gambar dari tepi pulak. Ada sekumpulan manusia tengah nak bergambar disitu. Ramai juga orang. Ada group motorsikal. Datang berkeluarga dan lain-lain. Gerai-gerai jualan pun banyak sekitar kawasan ini.

Dalam banyak-banyak gambar ini je yang elok sikit untuk dipaparkan disini.

Nota Kaki : Jom ke destinasi seterusnya yang terdapat di Sekinchan ini.










Post a Comment

4 Comments

  1. so , masuk x dalam kapal terbang tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak boleh masuk pun. berpagar kelilingnya Untuk bergambar2 je kot!

      Delete
  2. ari tu (ie last year) time kami pegi sekinchan, memang nampak la benda ni dari kejauhan laaa tak gi dekat pun so tak delah gmbr posing2 hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! tak pe boleh posing2 kalau ke sana lagi.

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.