199 - Buffet Ramadan 2024 @ Pak Ngah Kopitiam Cyberjaya

 

MAKAN MEWAH HARGA MURAH !!!!

TEMPAHAN KINI DIBUKA BUFFET RAMADHAN 2024

PAK NGAH CYBER KOPITIAM 

@ 8-1, GALLERIA CYBERJAYA


Jom berbuka puasa bersama yang tersayang dan sahabat handai dengan πŒπ„ππ”-πŒπ„ππ” Istimewa yg ditambah lebih banyak lg di Pak Ngah Cyber Kopitiam 


πŸ”₯PAKNGAH TRADITIONAL

πŸ”₯PAKNGAH WESTERN

πŸ”₯NOODLES

πŸ”₯DESSERT / DRINKS


π…π„π€π“π”π‘πˆππ† πƒπ€πˆπ‹π˜

✴️KAMBING BAKAR

✴️AYAM BAKAR


Harga Buffet Ramadhan kami sangat berbaloi :


TEMPAHAN AWAL DEWASA RM45.00 SAHAJA !!!


NORMAL PRICE :

DEWASA *RM55.00*

WARGA EMAS *RM35.00* (> 60TAHUN)

KANAK KANAK *RM25.00* (8-12 TAHUN)


Untuk tempahan buffet , boleh terus klik link whatsApp kami 

https://wa.link/o2afo9

atau hubungi melalui no 016-669 9391


Lokasi kami πŸ‘‡

https://goo.gl/maps/FyGhWpH4YToUDMWM8

πŸ“LOKASI : NO 8-1, BANGUNAN GALLERIA CYBERJAYA

JALAN TEKNOKRAT 6, CYBERJAYA

#ramadhanbuffet #bakarbakar #jomiftar #juadahberbuka#buffetramadhan2024

Sumber : Copy & Paste dari Facebook


Sebenarnya menu yang ringkas macam ini lebih baik pada pandangan aku. Kita boleh pilih nak makan nasi apa. Boleh pilih nak makan western atau masakan kita. Dari bayar berkata ringgit makannya tak sampai pun RM 50. Baik beli kat bazar ramadan je.

Nota Kaki : Kalau ada rezeki nak bawa juga anakku dan mak dia berbuka puasa kat luar. Dengan izin Allah jika ada rezeki lebih. A-min.

Post a Comment

1 Comments

  1. rate ok jer tu cuma jauh dari my place (gombak ) hehehhe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.