124 - Terakhir Kali Di Sini - The Chicken Rice Shop @ Giant Kelana Jaya

 

Di sebabkan keadaan kesihatan masih tak ok. Tekak rasa nak makan yang ada sup2. Jadi pilih untuk makan di sini.

Untuk terakhir kalinya makan di sini. Sebelum ditutup 30/11/2023

Makan nasi ayam hainan tanpa order air. Ada sup kan. Kira macam hirup air la juga.

My favourite Dumpling sup

Harga semua dalam RM21+

Nota Kaki : Masih dalam proses penyembuhan.





Post a Comment

1 Comments

  1. saya kdg2 mkn2 jugak kat tcrs ni (outlet dlm giant mall batu caves) dgn my boys, tapi amik yg set jer, dan tak pernah try lg dumpling soup tu, nampak sedap so boleh lah try nanti2

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.